tirsdag 8. mars 2011

Flesbergsprinten 19. Feb

Kjell Myhr & Co i KNA Kongsberg er blitt eksperter på små, enkle og kjempeartige "kompakt"-rallies til BILCROSSpris! KNA Kongsbergs test-vei på Vangestadmoen, mellom Flesberg og Lampeland ble grundig preparert og brøytet opp i løpet av Desember og Januar for og tåle et hundretalls passeringer av rallybiler i "race"-modus. En 3,2 km sløyfe skulle kjøres fire ganger, to ganger hver vei av 25 deltagere. Startkontigenten var kun 1/5 av f.eks. Sigdalsrally!

Dette, samt veiens karakter var perfekt for og prøve og "trå på" litt mer enn vi gjorde i Sigdalsrally. Veien var perfekt, og festet var meget bra. Viljen var definitift mye større enn evnen, og det gikk i brøyta etter en drøy km på ss1. Vi ble imidlertid dratt opp igjen, og kunne kjøre ss2, 3 og 4. Vi fortsatte i samme uvørne tempo, og greide oss uten flere turer av veien, og på siste prøve begynnte det og ligne brukbar og sikker kjøring. SS4 ble forsert på 2 min og 50 sek, mot 2, 58 på ss3. En forbedring på 8 sek på drøye 3 km er slett ikke værst.

Tusen takk Til Kjell & Co for et fantastisk løp! Allt på en dag, uten fordyrende overnatting eller andre kostnader! Veien holdt utrolig bra, og med et kanon vintervær ble dagen perfekt. Slike løp trenger vi på grasrota flere av!!

Lørdagskvelden ble tilbragt hos Bringebøen med godt i glasset. Og der ble det jaggu lagt en slagplan for numedalsrally også!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar