fredag 31. desember 2010

Vi kjører Sigdalsrally 2011!!

Merca blir dersverre ikke klar, men parallelt med Merce-bygging i Drøbak, har det foregått intensiv BMW bygging her hjemme i verkstedet på Saasen. Dette blir i derimot ikke noen værstingbil, en 140hk 1.8 liter i samme klasse som 250 hk 2.3 liters Volvoer, 300 hk M3'er og Mercer av samme kaliber som vi forhåpentligvis får oss et løp i mot slutten av vintersesongen, blir rått parti.

Jeg byttet til meg dette prosjektet i våres, og den ble stort sett bare rullet inn i verkstedet og glemt da. Når det ble klart at Merca ikke ville bli klar til sesongstart, samtidig som snøen begynnte og falle, begynnte vinterrallyfoten og gå, og det ble brått litt aktivitet i verkstedet mitt. Første steg på veien, var Austmarka, praktisk talt på svenskegrensa, hos Joe Harry Linnerud for burbygging. Et skikkelig rallybur, med massssse forsterkninger, og rør frem til fjørtårn både foran og bak ble montert, og en uke senere var bilen på tur tibake til Vestfossen. Her har det blitt endel lange dager og kvelder med montering av dashbord, stoler, seler, el.vinduer, og alt som skal til for og kappkjøre på vinterkledde skogsbilveier. Årskontroll ble gjennomført i går, og EU-kontroll og skilter venter rett over nyttår.

Med kartleser'n som pilot, piloten som kartleser, speller nybygd bil, og over 8 (!!) mil med styrtlua på, skylappene ute og gassen i bånn foran oss, blir det antageligvis et spent (les dritredd) team som stiller på startstreken på Sigdalsrally. Jeg har allerede begynnt og jobbe mentalt ved og prøve og få megselv til og åpne forsiktig, og å fullføre løpet, for det har jeg (kremt) strengt tatt ikke vært så flink til før...

Summa summarum har sommerfuglenes herjinger i magen allerede begynnt og ødelegge for en skikkelig nyttårskalkunmiddag. Er spent, nervøs, etc. over to uker før løp, og det kan vel bare bety at dette må gå kjempebra, ...eller...??

Vi sees på Sigdal folkens, til et skikkelig godt gammeldags vinterrally.!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar