onsdag 18. februar 2009

Rally Norway 2009

Dalaust gård

Soloppgang over Budor




Den faste Svenskerallyturgjengen, for anledningen med fruer, satte nesen mot Hedmarksskogene fredag etter jobb for og bivåne WRC-runden i innlandet. Rallyturmedlem Rune Nyheim har vært såpass klarsynt at han og kona Lene har bygd hytte på Budor, som var en ny rallyprøve av året. Vi var en gjeng på 10 som ble innkvartert på hytta. Fredags kveld vartet hyttevertene opp mede en 3 retters middag! Og med kaffe avec ++ ble det en riktig så hyggelig kveld.





På Lørdags morgen kjørte vi en runde for og finne "gromplassen" og stå på når Budorprøven skulle kjøres 2 ganger på søndag. Vi fant en skikkelig fin plass, i en fullfartssving etter en 800m slette. Etter svingen var det en 300m lang slette med et veidele i enden som vi også hadde klar sikt til. M.a.o. en skikkelig drømmeplass. Rune, Tom og Otto satte igang med og rigge plassen, mens vi værste rallygroupisene, Espen, Børge og meg dro for og få vår fix med racefueleksos. Ringsaker ble valgt fordi den var nærmest, og Dalaust Gård ble plassen, for vi hadde hørt mye om denne. Fikk en grei plass helt nede ved gården, hvor vi så bilene nesten helt fra hoppet og ned, samt den nederste lange venstresvingen. Vi dro etter den første gjennomkjøringa på Ringsaker, for vi måtte inn på Budorvegen før kl 16. 2 bokser rød spraylakk ble innkjøpt i Brummundal, før vi kjørte til gromplassen vår for og markere reviret: "Never give up"




Trenger vel ikke engang nevne at vi hadde en fantatstisk Søndag på Skogen, med frisk bilkjøring og fight til døra med Sebastien og Mikko. Kaldt nydelig norsk vintervær, med strålende sol, og skikkelig postkortstemning satt en helt perfekt ramme rundt Rally Norway 2009

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar